Minoan Life Kreta, Hellas.

Om produktene:

-Olivenoljen som brukes er 100% organisk. Alle konserveringsmidler som brukes, er akseptert og brukt i nærings- og næringsmiddelindustrien. De inneholder ikke konserveringsmidler eller andre ingredienser som mistenkes å forårsake uønskede hudreaksjoner som parabener, mineraloljer, silikon eller SLS, SLES (Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate).

-Ingen av produktene er testet på dyr.

-Alle produkter  er dermatologisk testet for mulige bivirkninger i huden.

-Alle produkter er produseres i Hellas, og kvaliteten overvåkes og testes i hver produksjonsparti.

Såpestykke med rep 100 gr

Såpestykke 125 gr

Såpestykke 100 gr

Såpestykker 100 gr

Naturlige svamper

Ansikts og kroppsprodukter

Alle produktmapper er sendt til EU og Greek National Medicine Association og er ledsaget av MSDS -filer. De er ISO 9001: 2008 og ISO 22000: 2005 sertifisert, så mye for råvarekvaliteten som for produksjonsprosessen. De høye renhetsnivåene til produktene (opptil 99,5%) og  avslører deres fordelaktige og revitaliserende egenskaper, samtidig som de gir en følelse av avslapning og foryngelse.

Minoan Life bruker planter fra den unike floraen på Kreta, som enten dyrkes i samarbeidende forskningssentre, spesialisert på produksjon av urteekstrakter, essensielle oljer og bioaktive forbindelser av naturlig opprinnelse, eller av lokale bønder. Dermed sikres og overvåkes den høye kvaliteten og konsistensen til de aktive ingrediensene i hvert trinn i produksjonsprosessen.

Forskningssentrene for samarbeid er også utstyrt med moderne analytisk infrastruktur og overvåker konstant kvaliteten på plantene, aktive ingredienser og ferdige produkter, og oppfyller dermed alle krav til kvaliteten på håndtering av matvarer og kroppsproduker. Ingen varer inneholder mikrobiologiske, kjemiske og fysiske forurensninger .

Totalsum:
    Til kassen