BRICINI er laget i Portugal nær kysten, og er påvirket av kulturen og opplevelsene på den portugisiske kysten. Våre strender og sommerdestinasjoner er våre viktigste inspirasjoner, minnene som skapes fra generasjon til generasjon i familiesammenkomster og ferier er drivstoffet som tenner kreativiteten vår.

HVEM VI ER? Briciní er en av de mest anerkjente portugisiske tekstilprodusentene med mer enn 46 års erfaring, kunnskap og et team av eksperter som garanterer ingenting annet enn det beste til hver enkelt av våre kreasjoner.

SOSIALT ANSVAR! Miljøsamvittigheten er en avgjørende del av alt vi gjør hos Bricini, så vi søker hele tiden etter måter å redusere vår påvirkning på miljøet og den grønne virksomheten vår. Vi har mottatt miljøsertifisering (TUV) det var bare begynnelsen; Bricini produserer egen elektrisk energi og er i forkant av innovasjon, mottar sertifiseringer som BCI (Better Cotton Initiative), GOTS, V-LABEL, OEKO-TEX og implementerer vannbesparende tiltak i de ulike produksjonsfasene.

HAMMANHÅNDKLE, VEVD

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn