Vårt store utvalg

Vi prøver å ha hele sortimentet til en hver tid, slik at det er mulig å bestille og få en hurtig leveranse av varen i butikken.

Vi handler inn oljer fra hele verden etter hvor markedet er best og vi kan få tak i de beste råvarene for våre produkter. Produksjonen foregår i Barcelona og vi har vår varelager i Grimstad. Hvis det er noe du/dere er på utkikk etter, er det bare å komme med ønsker. Så skal vi prøve å tilfredsstille om det kan la seg gjøre.

Ha en duftende dag!

Vanilje

Den rike og tradisjonelle vanilje blomsten med duft av hasselnøtt og macadamia nøtt. Et hint og en myk bakgrunn av brent sukker.

Denne duften er en krydret dufter, spesielt egnet for høst og vinter.

Spesiell til alle dere vanilje elskere!

Vanilje orcide

Deilig og elegant, som en bok som forteller historien om vanilje orchide.

Vibrant topp notat med de mest blomster trekk av Vanilla: En varm og forførende Orchide, men ikke sykelig søt. Med Tiare, Ylang, et snev av trøffel, mørk sjokolade og mandler. Woody og balsamico base notater av sandalwood, patchouli og Benzoin.
 

Hvite blomster

Flor Blanca reflekterer parfyme av en solnedgang,med en toppnote av appelsin og en cocktail av sitrus blader, bergamott og grapefrukt. Appelsinblomst, jasmin, røtter av Vetiver, sandeltree og rosetree.

En frisk og myk, vedvarende og personlige duft.

Jasmin

Jasmine en frisk og lett, men likevel frodig og berusende duft. Jasmine blomster, honeysuckle, appelsinblomst og sitron. En litt krydret Carnation varig notat.

Jazmín Blanco er en del av våre floral dufter, perfekt for våren og sommeren sesonger.

Mimosa

Sofistikert, sensuell, intens, vital, frisk og eksplosivt duft. EN sammensatt duft av gresstrå, lakris, appelsin blomst, pegonia og et snev av anis. Fondet, vedvarende, myk og elegant, lukten av middelhavets skog.

Mimosa er satt sammen av utvalgferske oljer og er spesielt egnet for våren og sommeren.

Sitron

Limoncello er en likør med en dyp og naturlig sitron duft, opprinnelig produsert  på Amalfikysten. Den søte, syrlige og forfriskende duften. Gjør den til en pulserende, forfriskende og spennende frisk duft.

Åpne vinduer til ren friskhet!

Lukten av friskt klippet gress og prærien. Notater av gress og ren luft med et snev av lavendel og andre urter. Delikat med påskeliljer og ville roser. En vedvarende treaktig bakgrunn med eksotiske røtter av galbanum.

En duft som vil lyse opp dine mørkeste dager!

Te verde

Grønne teblader, som gir avslapning og velvære.

Den friske og levende duft av sitrus (italiensk bergamot og Lime fra Haiti) og frisk grønn te blader,

Jasmine blomster, edle tresorter og et snev av amber krystaller og mose.

En perfekt duft for alle rom!

Verbena

Duften som identifiserer ankomsten av sommeren ved Middelhavet; duften av sameksistens, vennskap og gjestfrihet. Den har en frisk og oppkvikkende aroma som gjetter full sol og havbris; med  sitron, urteaktig og forsiktig tre, med en vedvarende og seig base, med et hint av sedeltre og cypress..

Verbena er en av våre friske dufter. Ideell for våren og sommeren.

Olivenolje

Huile d'Olive er en frisk olivenolje såpe som lukter rent. Vi kan til og med skille nyansene i den friske duften fra Middelhavet, de grønne bladene av oliventrær og sine majestetiske gamle og knudretetrestamme.

I love mint

Tenk deg en tur i hagen på en vårmorgon.

Denne duften fanger opplevelsen av å være omgitt av friske og skarpe mynte- og peppermynteblader med vedvarende urteaktig og woody akkorder.

Jeg elsker Mint er laget utelukkende med rene naturlige Peppermynte, Spearmint, Eucalyptus, Basil, Artemisia og Thyme essensielle oljer og grønne tomatblad.

Oceano Havbris

Lukt den friske, salte havluften uansett hvor du er.

En ren og frisk duft med et sitrus notat og et bunnutløp til frisk tang og ozon.

 

Friskhet av tradisjonell olje såpe fra Marseille. Siden middelalderen har denne ubeskrivelige og umiskjennelig aroma fylt skap av alle husstander endearing hvithet.

Forest

En forfriskende blanding av edelgran og sedertre, har du ikke ekte jule tre i julen, vill denne duften minne om den samme lukten.

Det vil transportere deg til en vintertur gjennom en frisk skog, med løftet om en peiskos når du kommer hjem.

Cèdre

Under barken på  det  staselige  sedertreet skjuler en treaktig duft, musky, maskulin, med varme base notater av kanel, pepper og Cistus, og en overraskende frisk sitrus-utgang.

Den høye konsentrasjonen av Cedar naturlige essensen vil også bidra til å beskytte hjemmet ditt mot insekter, spesielt nyttige i skap for å beskytte klær fra møll angrep.

Appelsin og kanel


En forfriskende, sprudlende og fruktig duft av middelhavs Appelsiner modnet av solen. Koriander, ingefær, nellik og muskat. Hjelper oss i de lange vinterkveldene og bringer tilbake minner om den varme og stemningsfylte julekvelden.

Kanel

Det er varmt, krydret, sprudlende, søt, duftende, og aromatiske, er det ... Kanel?. Kanels dominerende notat, med en subtil touch av andre krydder som ingefær, muskat, nellik og koriander. Sin bakgrunn av vanilje og brent sukker gjør det en søt og varm sprut av himmelen.

Kanel er en av våre krydret dufter, spesielt egnet for høst og vinter.

En orientalsk og søt parfyme.

Den består av tre fasetter: En kraftig, vedvarende, berusende lapp, med en overdådig fasit, av innhyllende og mystisk femininitet. Duften av fantasi som vekker minnene fra barndommen. Og et tredje himmelsk spor, med noter om vind, himmel og uendelige rom. Med denne duften vil huset ditt bli en kraftig englevinger som vil bringe fylde, ro og eleganse hjemmet ditt. 

Røde bær Fruto Rojos

Vår absolutte bestselger

En eksplosjon av stemningsfull og friske duft. Markjordbær, rips, bringebær, bjørnebær og blåbær.

Den uforglemmelige duften av sommer kommer med vår duft Frutos Rojos!

Søt og syrlig!

Granateple

Winter Fruits

En intens søt duft som gir oss varme på vinterens kalde dager.

En blanding av frostige røde frukter, med en varm berøring med ingefær og krydder, hvor bringebær er oppfattet i all sin prakt.

Hindbær og vill jordbær, mynteblader, blåbær, svarte blommer og et snev av ingefær og pepper.

Sommeren har kommet, og bringer den søte duften av modne sorte kirsebær. Rett og slett deilig. Du får vann i munn!

Cherry Cherry er en av våre frukt dufter, ideelt for våren og sommeren, men foretrukket av kundene våre gjennom hele året.

Eple og kanel

Den deilige duften av sprø røde epler drysset med nymalt kanel.. Den varme og innbydende kombinasjonen er en klassiker i juletiden!

Eple og kanel er en av våre kryder dufter, spesielt egnet for høst og vinter.

Røde epler

Rødt eple, deilig, knasende, aromatisk, søt, ren og forfriskende, med en krydret notat av bringebær på vei ut, et subtilt hint av eple blader, blomster og en dyp bakgrunn av musk og vanilje.

Red Delicious er selvfølgelig en av våre frukt dufter, ideelt for våren og sommeren.

Appelsin og drue

En frisk duft med bitter bark, røde druer, appelsinblomst, fioler og bringebær. Gronn notatet er et utgangspunktet av kanel, bark og eksotiske krydder.

Mandarin & mynte

En ekstremt frisk duft med den glitrende parfymen av mandariner og mynteblad, ingefær og kiwi, like ffrisk som en issorbet. Lys, saftig, levende, fantastisk; veldig langvarig.

Hjertet i denne duften slår med den syrlige friskheten i Tangerine. Den ideelle duften til ditt hjem kjøkken og gangen!

Den naturlige duften av ferske plukket orange appelsiner; krydret, levende, forfriskende og oppkvikkende. Fremdeles med en duft av blomstrende enger, fruktbar jord og sol.

Appelsin  er av våre frukt dufter, perfekt for våren og sommeren, men foretrukket av kundene våre gjennom hele året.

Røde Druer RedGrapes

Røde drueklynger henger klar for høsting; et mesterverk av naturen.

Sukker, pigmenter, tanniner ... Røde druer er en ny duft med et stort utvalg av nyanser som vil gjøre hjemmet til et hyggelig sted, som en ettermiddagsamtale rundt en god vin. Den har kompleksiteten, eksplosiviteten, finessen og konsistensen av Røde Druer med deres perfekt integrerte tanniner.

Lavendel

Den ville og naturlige siden av lavendel. Komponert av urteaktige toner av lavendel, rosmarin, spike lavendel og timian, oppfrisket med sitron blad og bergamot. Base av moss, sedertre og moskus, og krydrede toner av tonka og carnation.

En tidløs klassiker!

Lavendel og sitron

Et pust av luft som skal transportere deg til åsene i Provence med sin rene, søte duften av lavendel blomster, timian, cypress og solmoden sitroner.

White musk

En gjennomsiktig og fløyelsaktig duft. "Har du på deg noen parfyme?" vil noen spørre deg?

Ditt hjem kommer til å lukte som ren sensualitet, mild berøring av rosenblad på huden din.

Ylang Ylang og hvite blomster, liljekornval med et snev av Bergamot og Neroli blomster toppnotater.

Rose kronblader, Iris av Firenze røtter og Midnight Jasmine blomster hjerte.

En intens og vedvarende White Musk og Amber bris bakgrunn.

Iris rot

Duften av iris røtter, lime, sage, og hvit lilje, med en sterk bakgrunn av patchouli, amber og musk.

Iris er en av våre floral dufter, perfekt for våren og sommeren sesonger.

Bomull

Den fantastiske duften av nyvasket bomull og lin. En duft som fremkaller natur, friskhet og renslighet, som vil holde klærne i skap med denne unike følelsen av rene klær.

Cotonet er en av våre friske dufter. Ideell for våren og sommeren.

Strandblomst

Strandblomst -effekten skjer om kveldene som et tynt lag på sjøoverflaten. Regnet og solen skaper denne fantastiske krystallisasjonen som samler opp lette aromatiske vinder med urteaktig, forsiktig krydrede marine dufter.

Lukter som sand, vind og salt. Wild Salvia, Thyme og Lima toppnotater med alger, Vetiver røtter og den salte berøring av Ambrette frø. Lær og Musk bunn notater.

Gardenia

Gardenia er en delikat og vill blomst som sin parfyme; så sjalu om å gi opp sin skatt at dens essensielle olje ikke kan destilleres ettersom den blir ødelagt når du prøver.

Den enkle og likevel fantastiske duften av en blomst fuktet på dugg, varsomt oppvarmet av solen. En vanedannende duft; Sensualitet og forførelse eksplodere i hver dråpe.

En ekstremt frisk duft, delikat krydret og enorm vannlevende. Det kjølige, iskalde vannet i Arktis adresserer tankene og sansene våre, og skisserer vår eventyrlige, vågale, frie og ungdommelige ånd; like ren som isen til et isfjell.

Toppnoter: Lavendel, mynte, thuya, grapefrukt, sjøvann. Kropp: Koriander, geranium, rosmarin, salvie, neroli. Nederst: Moskus, tang, rav, eikemose, hvit sedertre.

Totalsum:
    Til kassen